Referenties

Succesvol afgeronde projecten

Er zijn vele bedrijven en (zorg)instellingen die met VITA Sentation een succesvolle bijdrage leveren aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

Fit door de nacht en vitaal overdag

De laatste jaren hebben we met VITA Sentation vele projecten succesvol afgerond. Voor klanten in verschillende bedrijfs- sectoren waren wij dé partner op het gebied van herstel en ontspanning. Met projecten zoals ‘Fit door de nacht’ en ‘Vitaal overdag’ leveren wij een belangrijke bijdrage aan het welzijn van medewerkers en optimaliseren we de werkprestaties.

Onze aanpak en maatwerk

Radboudumc

Fit door de nacht

De Intensive Care afdeling van het Radboudumc hanteert een pakket aan interventies. Het doen van een powernap of het nemen van een rustmoment is een belangrijke interventie voor de zorgmedewerkers. Het faciliteren van een rustmoment met VITA Sentation powernapstoelen biedt hen de mogelijkheid om naast een powernap ook op andere manieren rust te nemen en te herstellen.

Inrichting rustruimte

Er zijn op de Intensive care afdeling vier aparte rustruimtes ingericht met VITA Sentation powernapstoelen. Zo hebben de verpleegkundigen en artsen de rust en privacy om bij een energiedip of bij behoefte aan rust zich even terug te trekken om te ontspannen en te herstellen.

VITA Sentation powernapstoelen

De Luxury stoelen zijn zeer comfortabel, elektrisch verstelbaar en voor de nachtdienst onmisbaar. De stoelen zijn voorzien van FPS ontspanningstechnologie en worden ingezet voor zowel mentaal als fysiek herstel.

Speciaal voor de zorg

Port of Rotterdam

behoefte aan rust en herstel

De medewerkers van de verkeerscentrale, de VTS-operators houden het havengebied dag en nacht in de gaten. De VTS-operators moeten tijdens iedere dienst (dag én nacht) voortdurend inspannend werk doen en altijd alert blijven. Het is essentieel dat zij uitgerust, vitaal sterk en energiek zijn.

Inrichting rustruimte

Speciale rustruimtes zijn ingericht met VITA Sentation powernapstoelen, model Luxury met FPS technologie.

Preventie en herstel

Een herstelmoment wordt als preventieve maatregel ingezet en is een belangrijke tool voor stressbestrijding.

Lees hier meer over het Port of Rotterdam project.

Speciaal voor de industrie en transport

Erasmus MC

Herstel faciliteren

Het grootste universitair medisch centrum van Nederland biedt haar medewerkers de mogelijkheid om een herstel- moment te nemen. De medewerkers kunnen met de speciale Luxury powernapstoelen incl FPS zelf invulling geven aan hun persoonlijke herstel.

Perfectfit@night en vitaal overdag

In het Erasmus MC werken rond de 5.000 medewerkers in nachtdienst. Het project biedt hulp en ondersteuning om fit de nacht door te komen.

De meerwaarde van kort herstel op het werk wordt organisatie breed benadrukt. Faciliteiten zijn daarom voor al het personeel dag én nacht beschikbaar.

Goede samenwerking

In nauwe samenwerking met de arbodienst heeft Newas invulling gegeven aan het onderdeel ‘Herstel op het werk’ en het project ‘Perfectfit@night’.

Speciaal voor de zorg
Persoonlijke ervaringen

Wat zeggen onze klanten

Adviseur Werk & Gezondheid

Reinier de Graaf ziekenhuis

‘We ontvangen onwijs enthousiaste reacties op de stoelen. We hebben nu een roulatiesysteem, zodat ook andere afdelingen ze kunnen uitproberen. Sommige afdelingen willen ze niet meer kwijt.’

Expert nachtarbeid/ploegendienst

Erasmusmc

‘De VITA Sentation stoelen zetten we bij diverse projecten (o.a. Perfectfit@night) in en al het personeel van het Erasmusmc mag er gebruik van maken.’

Operator Verkeerscentrale

Port of Rotterdam

‘Ik ben echt zo vertrokken en voel me na een herstelprogramma van twintig minuten veel fitter dan daarvoor.’

Projectondersteuner Gezond door de nacht

Jeroen Bosch ziekenhuis

‘De verpleegkundigen maken er in de nacht veel gebruik van. De techniek helpt ze om beter te kunnen ontspannen.’

Sportarts en powernapspecialist

Nap@work

‘De Vita Sentation Luxury is de ultieme powernapstoel! Professioneel & luxe.’

Teamleider SEH

Bravis ziekenhuis

‘Het is echt heel fijn om in de nacht, als het even kan een rustmoment te pakken in de stoel.’

Teamleider Verkeersafhandeling

Divisie Havenmeester

‘Het is mooi dat we op deze manier samen kunnen werken om de impact van de zware diensten te verlagen.’

Teamleider zorg IC

Radboudumc

‘Medewerkers voelen zich merkbaar alerter en vitaler na een powernap in de stoel. Ze gebruiken de stoelen zowel overdag als ’s nachts.’

Teamleider zorg kwaliteit en veiligheid

Radboudumc

‘Medewerkers voelen zich na een herstelmoment in de VITA Sentation stoel merkbaar alerter en vitaler.’

Start je eigen project

Staat vitaliteit en duurzame inzetbaarheid ook op jouw agenda en zoek je een professionele partner die je daarin goed kan ondersteunen?

Newas pakt projecten bij voorkeur van A tot Z aan. Welke onderdelen daarin precies worden opgepakt, hangt af van de behoefte. Wij streven naar duurzame oplossingen en zien goede service als vanzelfsprekend.

Maak een afspraak