Voor topsporters

In de topsport is herstel van geleverde inspanningen cruciaal voor het behalen van succes. Herstel tussen de trainingen en wedstrijden zorgt er voor dat sporters topprestaties kunnen blijven leveren.

Fit for performance

VITA Sentation biedt Fit for performance voor optimaal herstel in de sport. Onze focus ligt op de persoonlijke herstelbehoefte van topsporters.

Unieke ontspanningstechnologie

Extra herstel met FPS ontspanningstechnologie vergroot het prestatievermogen van een sporter. Zo houden VITA Sentation concepten de sporter vitaal en energiek.

Hoe werkt FPS ontspanningstechnologie?

Het belang van herstel

De harde trainingsarbeid van topsporters moet altijd in verhouding zijn tot een periode van rust en herstel. Door te trainen beschadig je je spiervezels, herstel is nodig om weer sterker te worden. Prestaties en progressie zijn grotendeels afhankelijk van de mate waarin je als sporter kan herstellen.

Slapen is de beste manier om het lichaam te laten herstellen, maar ook korte herstelmomenten helpen. En doe je wel zo makkelijk een oog dicht als je een belangrijke wedstrijd hebt de volgende dag? Of als je intensieve trainingen hebt of veel moet reizen voor sportwedstrijden en last hebt van jetlags?

VITA Sentation faciliteiten bieden optimaal herstel.

Speciaal voor topsporters

Met onze ‘Fit for performance’ aanpak kunnen we elke sporter een pakket aan persoonlijke herstelprogramma’s bieden. Het is complementair aan een gezonde sportleefstijl en biedt added value voor de professionele sporter.

Of je nu behoefte hebt aan fysieke ontspanning of juist mentale rust, VITA Sentation biedt diverse vormen van herstel voor elke dag.

De toepassing van FPS-technologie is gebaseerd op de ontspannende werking van laag frequent geluid. In samenwerking met fysiotherapeuten en sportartsen hebben we unieke herstelprogramma’s ontwikkeld.

FPS ontspanningstechnologie

Optimale performance

Herstelstrategieën kunnen met behulp van speciale FPS ontspanningstechnologie  meer geïndividualiseerd worden om prestatievermindering en de kans op blessures, ziekten en overtraindheid te voorkomen.

Met de juiste focus op de individuele behoefte aan herstel en ontspanning kan een sporter met FPS herstelprogramma’s zelf zijn of haar herstel ‘controleren’.

Verbeter je prestaties met FPS ontspanningstechnologie.

Uitleg FPS-technologie Vraag een proefopstelling aan
Referenties

Relaties die VITA Sentation inzetten voor herstel

Zij kozen bewust voor ‘Fit for performance’ optimaal herstel met FPS ontspanningstechnologie.

 

Lees referenties
Adviseur Werk & Gezondheid

Reinier de Graaf ziekenhuis

‘We ontvangen onwijs enthousiaste reacties op de stoelen. We hebben nu een roulatiesysteem, zodat ook andere afdelingen ze kunnen uitproberen. Sommige afdelingen willen ze niet meer kwijt.’

Expert nachtarbeid/ploegendienst

Erasmusmc

‘De VITA Sentation stoelen zetten we bij diverse projecten (o.a. Perfectfit@night) in en al het personeel van het Erasmusmc mag er gebruik van maken.’

Operator Verkeerscentrale

Port of Rotterdam

‘Ik ben echt zo vertrokken en voel me na een herstelprogramma van twintig minuten veel fitter dan daarvoor.’

'Fit for performance' zelf ervaren?

VITA Sentation biedt al jaren ondersteuning aan diverse individuele sporters en sportteams. Snel herstellen met FPS technologie is voor hen onderdeel geworden van hun dagelijkse routine.

Wij bieden professionele sporters de mogelijkheid om zelf te ervaren wat ‘Fit for performance‘ voor hen kan doen.

 

Maak een afspraak