VITA Sentation

VITA Sentation is een hoogwaardig kwaliteitsmerk voor powernap- en hersteloplossingen voor de werkomgeving en in de sport.

De VITA Sentation producten faciliteren herstel en diepe ontspanning. De powernapstoelen en powernapbedden zijn echte must-haves voor vitaliteits- en duurzame inzetbaarheid projecten.

Specialist in powernap en herstel FPS technologie als ondersteuning
VITA Sentation

Duurzame kwaliteit

Alle VITA Sentation producten worden in Nederland geproduceerd met het hoogste vakmanschap. Een nauwkeurig, grotendeels handmatig, productieproces en het gebruik van hoogwaardige materialen resulteert in de duurzame kwaliteit van VITA Sentation producten.

VITA Sentation design

De designs zijn elegant, modern en buitengewoon comfortabel. De concepten zijn speciaal ontworpen voor herstel en daarbij ligt de lat hoog. Zo heeft de Luxury powernapstoel in korte tijd een unieke status verworven: de Luxury is dé standaard voor optimaal herstel.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Onze focus en expertise

https://vitasentation.nl/projecten/
Maatwerkoplossing

Ontspanning is voor iedereen heel persoonlijk. Wij hanteren een duidelijke focus op de individuele behoefte en bieden meerdere vormen van herstel.

FPS-ontspanningstechnologie
FPS ontspanningstechnologie

De door ons ontwikkelde FPS technologie biedt in korte tijd diepe ontspanning voor een maximaal herstel.

Nachtwerk

Speciale aandacht voor nachtwerk.    Onze ‘Fit door de nacht’ projecten bieden maatwerkoplossingen voor  medewerkers in de nachtdienst.

Wellbeing & performance

Met een duidelijke focus op het welbeing at work voor alle medewerkers. Energieke medewerkers zijn gelukkiger en productiever.

Het bedrijf achter het merk

Newas

Met onze kennis en expertise op het gebied van herstel en ontspanning, onze deskundige begeleiding en onze maatwerkoplossingen zijn wij uw partner voor herstelfaciliteiten, interventieprojecten en vitaliteitstrajecten.

VITA Sentation voor uw organisatie

Implementeer preventie en vitaliteit structureel in het DNA van de organisatie. Gebruik de VITA Sentation powernap concepten voor een betere work performance, waarborg de duurzame inzetbaarheid en houd medewerkers en sporters vitaal.

Meer over Newas
Op het werk en in de sport

Voldoende hersteltijd is nodig

Werk

Herstel is een krachtige energiebron die niet alleen thuis, maar ook tijdens het werk nodig is. Het is een belangrijke buffer tegen werkstress en uitval door overbelasting.

Het faciliteren van een rustmoment door werkgevers verbetert de werkprestaties en het mentale en fysieke welzijn van werknemers. De VITA Sentation maatwerkoplossingen zijn er voor werkgevers én werknemers.

Sport

In de (top)sport is herstel van geleverde inspanningen cruciaal voor het behalen van succes. Herstel tussen de trainingen en wedstrijden zorgt er voor dat sporters topprestaties kunnen blijven leveren.

Extra herstel houdt de sporter vitaal en energiek. De VITA Sentation concepten met FPS ontspanningstechnologie bieden de sporter extra ondersteuning in hun herstel. Zo zijn er herstelprogramma’s voor specifiek fysieke behoeften.

Rust op de werkvloer

Rust is een essentieel onderdeel van goed en slim werken. De positieve effecten van een powernap zijn veelal bekend, maar je kunt ook herstellen zonder te hoeven slapen of te gaan liggen.

Met VITA Sentation bied je medewerkers diverse vormen van herstel, waarbij zij zelf de mogelijkheid hebben om te kiezen wat het beste bij hen past.

Bekijk onze concepten
Persoonlijke ervaringen

Wat klanten over ons zeggen

Adviseur Werk & Gezondheid

Reinier de Graaf ziekenhuis

‘We ontvangen onwijs enthousiaste reacties op de stoelen. We hebben nu een roulatiesysteem, zodat ook andere afdelingen ze kunnen uitproberen. Sommige afdelingen willen ze niet meer kwijt.’

Expert nachtarbeid/ploegendienst

Erasmusmc

‘De VITA Sentation stoelen zetten we bij diverse projecten (o.a. Perfectfit@night) in en al het personeel van het Erasmusmc mag er gebruik van maken.’

Operator Verkeerscentrale

Port of Rotterdam

‘Ik ben echt zo vertrokken en voel me na een herstelprogramma van twintig minuten veel fitter dan daarvoor.’

Kennis delen

De bewustwording van de gezondheidsrisico’s van werken in de nacht neemt toe, maar vermoeidheid is een onderschat maatschappelijk probleem. Dit vraagt om een professionele aanpak.

We hebben voor de zorg- en industriesector whitepapers geschreven.

In de whitepaper ‘Vitaal overdag & Fit door de nacht’ staan niet alleen adviezen en richtlijnen voor medewerkers, het biedt ook een leidraad voor management.

Vraag een whitepaper aan