Maatwerk interventieprojecten

Maatwerk interventieprojecten

Newas biedt maatwerk interventieprojecten en faciliteert een herstelmoment of powernap op het werk. We ondersteunen werkgevers in het behouden en verbeteren van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Van A tot Z

Newas pakt projecten bij voorkeur van A tot Z aan. Welke onderdelen daarin precies worden opgepakt, hangt af van de behoefte. Het nemen van een rustmoment op het werk vraagt om een gedrags- en cultuurverandering. Een goede samenwerking en voldoende aandacht is daarbij essentieel. Meer over referenties.

Ondersteuning

We maken we een probleem- of risicoanalyse en onderzoeken de specifieke behoeften. Vervolgens kijken we met de toekomstige gebruikers naar welk ontspanningsconcept het beste bij hen past, trainen we de interne ambassadeurs en ondersteunen we de implementatie met workshops en communicatie.

Wellbeing

Wij zijn ervan overtuigd dat met de juiste tools en interventie- middelen overmatige spanning en vermoeidheid kan worden gereduceerd en de kwaliteit van leven in algemene zin kan, worden verbeterd.

Maatwerk interventieprojecten

Vitaal en fit voor iedereen

Het is essentieel om uitgerust, vitaal sterk en energiek te zijn om goede prestaties te leveren. Of het nu gaat om medewerkers op kantoor, in ploegendiensten, in de zorg of (top)sporters. Herstel heeft iedereen nodig. Echter verschilt de wijze waarop men het beste en het snelst herstelt. Newas levert maatwerk op het gebied van herstel en ontspanning.

Op zoek naar praktische tools om ' Fit door de nacht' te gaan?

Vraag onze whitepapers aan.

Onregelmatige diensten

De bewustwording van de gezondheidsrisico’s van nachtwerk neemt toe, maar vermoeidheid is nog altijd een onderschat maatschappelijk probleem. Dit vraagt om een professionele aanpak. Wij bieden maatwerk interventieprojecten voor de nachtdienst- problematiek.

Work performance

Om optimaal te presteren is een goede balans in inspanning en herstel een vereiste. Terwijl in een sterk veranderende samenleving en een 24-uurs economie onze hersteltijd flink onder druk staat.
Boost de work performance en faciliteer herstel op het werk. Geef werknemers de regie over hun persoonlijk herstel.

Fit door de nacht

Nachtwerk verstoort je biologische klok. Hierdoor is je behoefte aan herstel nog groter dan overdag. Het faciliteren van extra herstel op het werk, is een belangrijke interventie voor nachtwerk.

Informeer naar dit project

Vitaal overdag

Voldoende herstel tijdens het werk voorkomt dat vermoeidheid en stress te veel oplopen. Het zorgt voor een gezonde inspanning-herstelbalans en verbetert het mentale en fysieke welzijn van medewerkers.

Informeer naar dit project

Start zelf een project

Kom in actie en zet herstel van arbeid op de agenda. Maak vermoeidheid binnen de organisatie bespreekbaar en verbeter het welzijn en de veiligheid van jou en jouw collega’s.

We hebben praktische tools voor je ontwikkeld om de kennis over vermoeidheid en herstel op individueel niveau te vergroten. En de vereiste cultuurverandering binnen afdelingen en organisaties te ondersteunen.

Start nu je eigen project