VITA Sentation op Venticare live 2021

Ben jij er ook bij op 2 november op  Venticare LIVE? VITA Sentation is aanwezig op Venticare live 2021. Het evenement vindt plaats in het ‘1931 Congrescentrum’ te ‘s-Hertogenbosch!

VITA Sentation is aanwezig op Venticare live 2021

Bezoek onze stand en ervaar de weldaad van een rustmoment of powernap.

Wat doe jij bij vermoeidheid? Heb jij ook behoefte aan meer rust en ontspanning op het werk? Kom langs en gun jezelf een rustmoment. Laat je informeren over de mogelijkheden van herstel op het werk en probeer zelf een powernapstoel uit. Ervaar de werking van de FPS ontspanningstechnologie.

De VITA Sentation powernapconcepten bieden zorgmedewerkers in de nacht een herstelmoment. Onze Fit door de nachten projecten worden bij vele ziekenhuizen in Nederland toegepast. Bijvoobeeld bij Radboudumc, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Erasmus MC, OLVG, Reinier de Graaf ziekenhuis en het Wilhelmina kinderziekenhuis. Voor meer referenties check onze referentieprojecten.

VITA Sentation is aanwezig op Venticare live 2021, ben je niet in de gelegenheid om te komen, maar wil je wel meer weten? Download dan onze whitepaper, of neem direct contact met ons op.