Last minute ontspanning op je werk

Ga je niet op vakantie en moet je deze zomer doorwerken? Boek dan een last minute ontspanning en rust voor op je werk. Laat het ons weten als jij deze zomer in ploegendiensten doorwerkt. Dan zorgen wij voor extra ontspanning en rust op je werk.

Last minute ontspanning en rust voor ploegendienstmedewerkers

Werk je in ploegendiensten, dan loop je een groter risico dat je onvoldoende rust krijgt. Je herstelbehoefte is groter, terwijl de hersteltijd die je hebt vaak beperkt is. Heb je deze zomer geen of nauwelijks vakantie en werk je door? Dan bieden wij je graag een last minute ontspanning en rust.

Het ontspannen vakantiegevoel

Vakantie kun je beschouwen als hersteltijd voor je lichaam en geest. Tijdens onze vakantie vallen we vaak terug in een natuurlijk ritme van eten, inspannen en uitrusten. Dit zorgt voor een betere balans tussen in- en ontspanning en heeft een positief effect op de aanmaak van serotonine in onze hersenen, ook wel het gelukshormoon genoemd. Vakantie doet ons goed.

Maar kunnen we niet af en toe een snufje vakantie aan ons drukke dagelijks leven toevoegen?

Dagelijks een snufje vakantie toevoegen, kan dat?

Ja zeker, dat kan! De ingrediënten die een vakantie zo goed voor je maken, kun je ook door je dagelijkse leven mengen. Namelijk door op je werk vaker momenten van rust in te plannen. Momenten waarop je echt even niets hoeft. Vind je dat lastig en heb je moeite om te ontspannen en rust te nemen op je werk?

Last minute ontspanning op je werk

Gratis proefperiode met een powernapstoel

Meld je aan voor een gratis proefperiode op je werk met een VITA Sentation powernapstoel. Ga zelf ervaren wat tussentijdse ontspanning en rust op je werk voor je kunnen betekenen.

Wij plaatsen deze zomer een powernapstoel mét ontspanningstechniek bij jou op je werk. En we vertellen je dan alles over het belang van herstel. Zo kun jij, samen met je collega’s, ook genieten van een beetje ‘vakantiegevoel’!

Hoe geef je je op voor deze zomeractie?

Opgeven voor deze zomeractie doe je door contact met ons op te nemen via info@vitasentation.nl en informeer naar de voorwaarden*. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Gun jezelf een rustmoment en deel die ervaring met je collega’s en ons!

Delen mag

Geniet jij wel van vakantie deze zomer, maar ken je iemand die werkt in ploegendiensten en doorwerkt? Deel dan deze zomeractie!

 

*Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing; o.a. werken in ploegendienst, beschikbare rustruimte, proefopstelling max. 6 weken en zo lang de voorraad strekt.