“Fit zijn en blijven” in het Martini ziekenhuis

Het Martini ziekenhuis wil VITA Sentation powernapstoelen aanschaffen en vraagt de Vrienden van Martini om hulp. De Vrienden van Martini start een actie “Fit zijn en blijven” in het Martini ziekenhuis. Het ziekenhuis besteedt extra aandacht aan nachtwerk en geeft haar zorgmedewerkers de mogelijkheid om een rustmoment te nemen.

Tijdens de Corona lockdown periode heeft Newas in samenwerking met Gasunie VITA Sentation powernapstoelen ter beschikking gesteld. Deze powernapstoelen werden in bruikleen gegeven. Op de Intensive Care en de Spoedeisende Hulp afdelingen worden de powernapstoelen nu erg gemist.

Medewerkers hebben massaal aangegeven dat ze de relaxstoelen met FPS ontspanningstechnologie graag op hun afdeling willen. De ‘Vrienden van Martini’ start daarom een actie voor de powernapstoelen en vraagt om donaties.

VITA Sentation Luxury powernapstoel in het Martini ziekenhuis

Gewaardeerde interventie

Om de zorgmedewerkers duurzaam inzetbaar te houden is extra aandacht en zorg voor hen nodig. Het Martini ziekenhuis weet uit ervaring dat een herstelmoment met VITA Sentation een zeer gewaardeerde interventie is. Het ziekenhuis is ervan overtuigd dat de stoelen een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van medewerkers. Daarnaast bevorderen zij het welzijn van patiënten, mantelzorgers en bezoekers. De stoelen zullen daarom ook worden ingezet voor bijzonder herstel en revalidatie.

Donatie aan Vrienden van Martini

Vrienden van Martini start actie voor extra donaties powernapstoelen. Wil je de medewerkers in het Martini Ziekenhuis helpen? Doe hiervoor dan een bijdrage en maak de aanschaf van de stoelen op korte termijn mede mogelijk! De Vrienden van het Martini hebben hiervoor een snelle manier bedacht om jouw donatie te ontvangen.

Check de link op de website van de Vrienden van het Martini ziekenhuis.