“Fit zijn en blijven” in het Martini ziekenhuis

Het is belangrijk om de medewerkers in de zorg duurzaam inzetbaar te hebben en te houden. Het Martini ziekenhuis wil VITA Sentation powernapstoelen aanschaffen en vraagt de Vrienden van Martini om hulp.

Veel medewerkers in het Martini Ziekenhuis draaien nachtdiensten. Ook zij hebben de wens om relaxstoelen met FPS ontspanningstechnologie ter beschikking stellen aan de medewerkers op de IC en de Spoedeisende Hulp.

Om de zorgmedewerkers duurzaam inzetbaar te houden is extra aandacht en zorg voor hen nodig. Het faciliteren van een herstelmoment met VITA Sentation is een belangrijke en zeer gewaardeerde interventie.

De powernapstoelen leveren een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van patiënten, mantelzorgers en bezoekers. De stoelen worden ter beschikking gesteld aan de verpleegafdelingen en zijn tevens inzetbaar voor patiënten bij hun herstel- en revalidatiefase.

Steun de medewerkers van het Martini
Wil je de medewerkers in het Martini Ziekenhuis helpen? Doe ook een bijdrage om de stoelen op korte termijn te realiseren! De Vrienden van het Martini hebben een snelle manier bedacht om jouw donatie te ontvangen.

Check de link op de website van de Vrienden van het Martini ziekenhuis.