Deelname WorkPlace Xperience

De WorkPlace Xperience is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de werkomgeving.

Het is dé gelegenheid voor professionals uit de wereld van Human Capital, Workplace Management en Real Estate om elkaar te ontmoeten en inspireren. Newas is ook dit jaar weer aanwezig op de WorkPlace Xperience.

Newas partner van Smart Work Place

Kom kennis delen

Wij zijn samen met andere kennispartners aanwezig op de WorkPlace Xperience 2023. Kom kennis delen op het gebied van de gezonde en duurzame werkplek van de toekomst.

Horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen staan deze dagen centraal. Laat je verrassen door de nieuwste innovaties en projecten en ontdek hoe jij zelf een duurzame en gezonde werkomgeving kunt creëren. Ontdek hoe je met VITA Sentation faciliteiten de gezondheid en het welzijn van werknemers kunt verbeteren.

Meer dan 1.500 professionals

Vorig jaar bezochten meer dan 1.500 professionals de WorkPlace Xperience. Zo ontmoeten ook dit jaar Vitaliteitsmanagers, HR managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits managers en Huisvestingsmanagers elkaar.

WorkPLace Xperience 2023

Inspirerend programma

Het contentprogramma van de WorkPlace Xperience 2023 biedt 2 dagen inspirerende keynotes, rondetafel sessies, pitches en award uitreikingen verdeeld over 4 podia. Bekijk hier de dagprogramma’s.

Kennispartner Newas

Newas is partner van het kennisplatform Smart Work Place. Onze core business is het bieden van maatwerkoplossingen voor de groeiende behoefte aan herstel op het werk en in de topsport. Een onderwerp dat niet mag ontbreken in een gezonde werkomgeving.

Onder het eigen label VITA Sentation bieden wij faciliteiten voor herstel op het werk en in de topsport.  Het uitgebreide productportfolio biedt exclusieve powernapoplossingen, waaronder powernapstoelen, –bedden en -matrassen. Dankzij de integratie van onze innovatieve FPS-ontspanningstechnologie kunnen gebruikers hun herstelmoment geheel naar eigen behoefte vormgeven. Waardoor herstel breder wordt getrokken dan alleen een powernap. Onze aanwezigheid op de WorkPlace Xperience is dan ook vanzelfsprekend.

Innovation Hub

Je bent van harte welkom op de Innovation Hub van Newas. Kom hier onze innovatieve FPS ontspanningstechnologie zelf ervaren.

Maak kennis met deze technologische innovatie, revolutionaire ontwerp-filosofieën, integrale dienstverleningsconcepten, duurzame producten gemaakt en daarnaast is er volop ruimte voor kennisdeling over de projecten van vandaag en morgen.

Gezond en goed werkgeverschap

Heb jij gezond en goed werkgeverschap ook hoog op jouw agenda staan? Zet dan vandaag nog samen met ons de duurzame stap naar het gezond en gelukkig werken van morgen!

Beleef met ons de WorkPlace Xperience in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Locatie

Van Nelle Fabriek Rotterdam
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Graag tot ziens op 14 en 15 maart op onze Innovation Hub!