Newas partner van Smart Work Place

Newas is partner geworden van Smart WorkPlace. SWP is een uniek kennisplatform met een duidelijke focus op een gezonde en duurzame werkomgeving. Newas is ervan overtuigd dat herstel op het werk een sleutelfactor is om werknemers vitaal en duurzaam inzetbaar te houden.

Newas kennispartner Smart WorkPlace

Participatie in een platform als Smart Workplace biedt Newas de mogelijkheid om haar specifieke kennis te delen. En gezamenlijk een concrete invulling te geven aan ‘wellbeing at work.

Op het platform zullen wij het thema “herstel op de werkvloer” agenderen. Met ons eigen label VITA Sentation kunnen we een actieve bijdrage leveren aan het welzijn van werknemers.

Over Smart WorkPlace

Smart WorkPlace zet als kennisplatform de stap naar de duurzame en gezonde werkomgeving. Een werkomgeving die voor het welzijn en het werkgeluk van de gebruikers van belang is.

Bevlogen professionals zijn bij dat proces betrokken. Denk onder andere aan Human Capital Managers en Vitaliteitsmanagers, maar daarnaast aan de Human Resource Manager, Vastgoedmanager, Facitlity Manager, Mobiliteits- en Duurzaamheidsmanager.

Het kennisplatform Smart WorkPlace biedt vanuit een integrale visie kennis over innovaties, inzichten en onderzoeken. Deze kennis draagt bij aan het realiseren van een duurzame en gezonde werkomgeving. Naast het delen van kennis verbindt en activeert Smart WorkPlace haar partners. De partners van Smart WorkPlace werken samen in projecten. Dat is in het belang van alle gebruikers van de werkomgeving.

Op zoek naar een concrete invulling van wellbeing at work?

Newas biedt werkgevers praktische tools om zich op het gebied van welzijn op het werk in positieve zin te onderscheiden. Hiermee worden werknemers duurzamer aan de organisatie verbonden. Onze aanpak past daarmee uitstekend binnen modern werkgeverschap.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact met ons op voor afspraak, dan nemen wij dezelfde dag nog contact met je op!:

Contact

Tel. +31 (0)344 571444. 
Email. info@vitasentation.nl

Lees meer over onze participatie in het kennisplatform Smart WorkPlace op www.smartwp.nl.