Nationale Vitaliteitsweek

Van 21 t/m 27 september 2020 is het Nationale Vitaliteitsweek. VITA Sentation levert graag een actieve bijdrage aan de vitaliteit van werknemers en biedt ter gelegenheid gratis workshops / presentaties.

Het doel van dit landelijk initiatief is werkend Nederland bewust maken van het belang van de eigen vitaliteit. Juist nú is dit thema ontzettend belangrijk. Oververmoeidheid, overmatige werkdruk en stress brengen de vitaliteit van zorgmedewerkers in gevaar.

Hoe fit sta jij aan het bed?

De negatieve impact van nachtdiensten is groot. Velen ervaren de nadelen van ’s nachts werken in het ziekenhuis. Zij hebben last van vermoeidheid, slapen slecht, hebben buikklachten en voelen zich niet prettig.

Deze nachtproblematiek kunnen we helaas niet geheel verhelpen, maar we kunnen jouw nachten wel draaglijker en prettiger maken.

Hoe blijf je ’s nachts vitaal?

Heel simpel eigenlijk door gewoon goed voor jezelf te zorgen en tijdens de nacht een minuut of 12 te rusten. Ontspannen liggen in een comfortabele stoel en verder niets. Laat je lichaam tot rust komen en zich herstellen om daarna met meer energie en focus weer voor anderen te zorgen.

Herstellen in een powernapstoel

Ontspannen lukt niet iedereen zo makkelijk en op je werk misschien al helemaal niet. Toch is het van belang dat je probeert om, als jouw lichaam daar om vraagt, even stil te staan. Vermoeidheid is een signaal waaraan je niet voorbij moet gaan. Niet privé, niet in het verkeer en niet op je werk.

Een VITA Sentation powernapstoel is een comfortabele ligstoel die je helpt sneller en dieper te ontspannen. De stoel is er in verschillende uitvoeringen en nodigt uit om in plaats te nemen. Zo lig of zit je in mum van tijd in de voor jou meest ideale houding om te kunnen ontspannen.

Met een beetje extra hulp van FPS ontspanningstechnologie

De VITA Sentation powernapstoel heeft een speciale ontspanningstechniek ingebouwd. Op de golven van geluid leer je jezelf goed en diep te ontspannen.

Dat klinkt als muziek in je oren. Hoewel de FPS ontspanningstechniek is gebaseerd op geluidsgolven, zal je deze niet horen, maar al je andere zintuigen ervaren ze wel. Het laagfrequente geluid is namelijk onhoorbaar, maar de effecten van het geluid kun je wel voelen. Ze stimuleren licht je bloedsomloop en zorgen voor een diepere ontspanning van het lichaam.

Help jouw organisatie haar medewerkers vitaal te houden

Ter gelegenheid van de Nationale vitaliteitsweek bieden wij zorgmedewerkers een gratis workshop/ presentatie over ontspanning en herstel.

Of het nu gaat om een vrijblijvende presentatie over herstel en ontspanning (op locatie) of het uitproberen van ontspanningsconcepten of het delen van onze expertise. Wij kijken graag samen hoe we jullie kunnen helpen!