Martini ziekenhuis krijgt VITA Sentation

In samenwerking met Gasunie heeft het Martini ziekenhuis in Groningen nu de beschikking over drie VITA Sentation powernapstoelen. De stoelen bieden de Intensive Care medewerkers ontspanning en herstel.

Samen sterk

In deze COVID-19 tijd is de vraag en behoefte aan ontspanning en herstel bij zorginstellingen groot. We helpen graag en faciliteren met VITA Sentation powernapstoelen daar waar mogelijk. Dit doen we niet altijd alleen, maar ook in samenwerking met andere partners en relaties.

Zo heeft de Gasunie haar stoelen voor de ploegendienstmedewerkers ter beschikking gesteld aan het Martini ziekenhuis. Met de powernapstoelen geeft het Martini ziekenhuis haar medewerkers de mogelijkheid om een powernap te nemen, te rusten en te ontspannen.

Herstelruimtes op de COVID-19 afdelingen van het Martini ziekenhuis

“De coronacrisis brengt veel stress, onzekerheid en een zware werklast met zich mee, wat ervoor kan zorgen dat je uit balans raakt.”

Zo geeft het ziekenhuis aan. In samenwerking met de stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis zijn herstelruimtes ingericht op de afdelingen waar coronapatiënten liggen.

Luxe powernapstoelen

De VITA Sentation LUXURY stoelen zijn volledig elektrisch verstelbaar. De stoelen bieden dankzij de geïntegreerde FPS ontspanningstechniek meerdere vormen van herstel. Denk daarbij niet alleen aan een powernap, maar ook aan een rustmoment zonder te slapen, een mindfulness moment, een energiebooster voor het lichaam, een doelgerichte energizer en een wellness moment. Bovendien biedt de VITA Sentation ondersteuning in re-integratietrajecten.

“Een mooi initiatief van collega’s, voor collega’s.” Zo vindt ook Saskia Kupfer, medewerker van het Operatief Dagcentrum. Tijdelijk werkzaam op de IC afdeling. “Vooral voor de mensen die in de avond- en nachtdienst werken is dit fijn.”

Speciale dank aan Gasunie. Lees er meer over op de website van Vrienden van het Martini Ziekenhuis. 

Meer weten over wat VITA Sentation voor jouw medewerkers kan betekenen?

Neem contact met ons op: via tel. 0344 571444 of info@vitasentation.nl.

Foto: Martini ziekenhuis/Vrienden van het Martini Ziekenhuis