Een uitgerust gevoel voor NICU personeel

Een uitgerust gevoel voor NICU personeel. Op de afdeling van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht hebben verpleegkundigen de mogelijkheid om ’s nachts even een rustmoment te nemen. 

Inzamelingsactie voor de verpleegkundigen

Roliene Fluit is initiatiefneemster van een inzamelingsactie voor de verpleegkundigen van de NICU van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ze vervulde een bijzondere wens van het NICU-personeel van het WKZ.

Haar dochter had drie weken op de NICU gelegen en ze is enorm dankbaar voor de goede zorg. Ze werd er ook geconfronteerd met de fysieke en mentale werkdruk die het onregelmatige en zware werk heeft op de NICU-medewerkers. Ze wilde het personeel bedanken en hen iets bijzonders teruggeven.

De wens van het personeel

Roliene zette zich keihard in om de wens van het personeel in vervulling te laten gaan. Die wens was een powernapstoel op de afdeling. Ze startte een actie op i.s.m. Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. voor een uitgerust gevoel voor het NICU personeel. Wij zijn erg dankbaar dat wij daar een bijdrage aan konden leveren.

powernapstoel voor NICU afdeling WKZ

Op de NICU-afdeling kunnen de verpleegkundigen in hun pauze, voor én na hun dienst genieten van een rustmoment.

Beter uitgerust en vitaler

Hierdoor zijn ze beter uitgerust en vitaler en kunnen zij ook in tijden van hoge werkdruk de meest kwetsbare baby’tjes én hun ouders van de meest liefdevolle zorg kunnen voorzien!

VITA Sentation powernapstoel met ontspanningstechniek

Wij wensen de NICU-medewerkers veel rustige en ontspannen diensten. En we bedanken Roliene voor haar fantastische inzet om dit mogelijk te maken.

Nieuwsgierig waarom de medewerkers zo graag juist deze powernapstoel wensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail of bel ons  +31 (0)344 571444.