Op zoek naar innovatieve tools om de vitaliteit van medewerkers te verhogen? Op dinsdag 10 september 2019 staat VITA Sentation op het Wellbeing at Work Event in Amsterdam.

De Wellbeing at Work Events worden jaarlijks gehouden op locaties over de hele wereld. Dit jaar wordt het Europese event voor de tweede maal gehouden in Amsterdam. Het event heeft dit najaar ook nog edities in Sydney (26 september), Toronto (8 oktober) en Londen (6 november). De events zijn bedoeld voor HR-professionals en bedrijfsleiders.

Wellbeing at Work in Amsterdam
Het evenenment in Amsterdam heeft een gevarieerd programma, met sprekers van multinationals als ING, IBM, Heineken, Adidas en Booking.com. Voor de exacte agenda klik hier.  Het effect van onvoldoende rust/slaap op het werk is groot. Hoewel slapen veelal een privé aangelegenheid is, is een slaapje op het werk steeds vaker mogelijk. Powernappen voor een betere vitaliteit mag dan ook niet ontbreken op dit wellbeing event.

Vitaliteit op de agenda
HR-professionals kijken dagelijks naar hoe ze er voor kunnen zorgen dat mensen gezond, vitaal en productief tot aan de pensioenleeftijd kunnen blijven werken. Vitaliteit is in onze vergrijzende economie een steeds groter goed. Vitale medewerkers zijn fit, energiek en veerkrachtig. Ze hebben een groot doorzettingsvermogen en kunnen onvermoeid doorwerken. Bovendien zijn ze gezond en hebben ze plezier in hun werk. Maar wat maakt en houdt medewerkers vitaal? Wat kan HR binnen de organisatie doen om de vitaliteit van werknemers te bevorderen?

VITA Sentation biedt innovatieve oplossing
Een rustmoment op het werk geeft medewerkers de mogelijkheid om even op te laden en de energiebalans te herstellen. Ze voelen zich daarna meer ontspannen en vitaler. Hoe je zo’n rustmoment kunt faciliteren vindt men vaak een uitdaging, terwijl met de VITA Sentation stoelen herstel/rusten op de werkvloer heel eenvoudig is. De stoelen zijn zeer comfortabel, hebben weinig ruimte nodig en zijn daardoor makkelijk te plaatsen. Ze zijn laagdrempelig in gebruik en dankzij de geïntegreerde FPS techniek (optioneel) bieden ze ook hulp bij kleine fysieke klachten.

Nieuwsgierig naar het welbehagen van een powernap? Probeer een VITA Sentation stoel zelf uit op het Wellbeing at Work Event op 10 september as in Amsterdam.

Deelnemen?
Om u aan te melden voor het Wellbeing@work event in Amsterdam klik hier.