Chemours in Dordrecht op verschillende afdelingen aan de Powernap

Chemours Netherlands B.V. in Dordrecht is de belangrijkste productielocatie voor fluoropolymeren zoals Teflon™ en Viton™ in Europa. The Chemours Company is in 2015 afgesplitst van DuPont en als beursgenoteerd bedrijf zelfstandig verder gegaan.
Het is een jonge en energieke onderneming met meer dan 200 jaar ervaring in het maken van chemicaliën. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn topprioriteit.
Een wereldwijde programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen van Chemours bestaat uit 8 doelen, die in 2030 bereikt zullen moeten zijn. Dit geldt voor alle activiteiten van Chemours, waaronder de productie in Dordrecht.

Als één van de resultaten van een HR project over een duurzame inzetbaarheid van haar personeel is Chemours in Dordrecht overgegaan tot aanschaf van powernapstoelen. Met deze aanschaf biedt Chemours medewerkers in continue diensten de mogelijkheid om tussen de werkzaamheden door te herstellen door middel van een powernap.

Arthur Bernaerts, HR Business partner bij Chemours is, na een gedegen onderzoek naar de  mogelijkheden bij NEWAS terechtgekomen en in overleg met de toekomstige powernappers is gekozen voor de VITA Sentation LUXURY. Belangrijk in hun overweging om voor ons topmodel powernapstoel te kiezen, was naast de kwaliteit en de duurzaamheid van de stoel o.a. de extra  beenruimte voor lange medewerkers. Ook de mogelijkheid om de stoel in de juiste lig-hoek in te stellen bleek een belangrijk voordeel.
Deze unieke hart-balans stand van de stoel, waarbij de licht-gebogen knieën en de hartstreek een denkbeeldige horizontale lijn vormen, zorgt ervoor dat het hart de minste energie nodig heeft om de bloedcirculatie te reguleren.

De VITA Sentation stoelen worden door verschillende productieafdelingen in gebruik genomen

De Chemours productielocatie in Dordrecht