Vita Sentation op het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres
Sportmedici werden aangenaam verrast door de FPS techniek van de VITA Sentation powernapstoelen.

Het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres is al jaren een begrip in Nederland. Het is dé ontmoetingsplek voor sportartsen, orthopeden, (sport)fysiotherapeuten, cardiologen, bedrijfsartsen, huisartsen, onderzoekers en andere professionals in sportgezondheidszorg.

De 14e editie vond plaats op donderdag 29 november en vrijdag 30 november jl. in Ermelo. Uiteenlopende thema’s op het gebied van sport en geneeskunde kwamen op deze dag aan de orde.

VITA Sentation op het netwerkplein
Op de verschillende netwerkpleinen kregen de bezoekers de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe technologische ontwikkelingen op gebied van sportbegeleiding. Zo konden de bezoekers ook plaats nemen in de VITA Sentation powernapstoel.

Powernappen op topsport niveau
In de topsport is herstellen van alle inspanningen essentieel voor het leveren van topprestaties op piekmomenten. Een powernap biedt zo’n herstelmoment en wordt dan ook veel gebruikt in de topsport. Het heeft een positief effect op lichaam en geest.

Oud topsporter en Olympisch goud winnaar Pieter van den Hoogenband maakte tijdens zijn carrière als topsporter veelvuldig gebruik van de powernap. Maar ook Epke Zonderland is een groot fan van de powernaps. Meer lezen over topsport en powernap.

Echter is niet iedereen zo bekend en geoefend met de powernap. Het is daarom essentieel om sporters die niet gemakkelijk een herstelmoment nemen of die extra behoefte hebben aan een rustmoment hierbij te faciliteren.

Faciliteer een rust- of herstelmoment aan sporters
Laat het slapen op een bed voor thuis en kies voor een laagdrempelige en toegankelijke manier. Biedt de mogelijkheid om te herstellen in een unieke powernapstoel, een powernapstoel met een kloppend hart. De powernapstoelen van VITA Sentation zijn voorzien van geïntegreerde FPS ontspanningstechnologie (optioneel).

De vele bezoekers van het jaarcongres konden zelf plaatsnemen op de VITA Sentation stoel. Zij werden verrast door de comfortabele lighouding en de prettige geluidsgolven die ook bij hen zorgden voor een diepe ontspanning.

Meer weten over de FPS techniek in de VITA Sentation stoel?
Klik hier voor meer informatie.

 

Sportmedisch jaarcongres

Een druk bezochte 14e editie van het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres

Sportmedisch jaarcongres powernap
sportmedisch jaarcongres