Aanpak

In een sterk veranderende samenleving en een 24-uurs economie, vraagt de toename van negatieve stress in een groot aantal situaties om maximale aandacht en zorg. Het bewaken van de juiste balans in energie en ontspanning is voor werknemers en sporters vaak lastig en voor bedrijven en organisaties veelal moeilijk te sturen.

VITA Sentation een label van Newas B.V.
Bij Newas zien wij ontspanning als dé belangrijkste basis van ieders herstel. Het is onze uitdaging om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen in het bedrijfsleven, de zorg en sport te optimaliseren.

Wij leveren graag een positieve bijdrage aan het welzijn en de output van werknemers en sporters. Wij helpen hen bij het vinden en behouden van de juiste balans. Onder het label VITA Sentation brengen wij speciale ontspanningsconcepten op de markt. Deze worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

VITA Sentation Luxury model op werkvloer
VITA Sentation Luxury model in ontspanningsruimte

Aanpak
Samen kijken we naar de situatie, maken we een probleem- of risicoanalyse en onderzoeken we de behoeften. Vervolgens kijken we met de toekomstige gebruikers naar welk ontspanningsconcept het beste bij hen past. Wij zijn ervan overtuigd dat met de juiste tools of interventiemiddelen negatieve stress of werkdruk kan worden gereduceerd en de kwaliteit van leven in algemene zin, kan worden verbeterd.

ontspanningsconcept vliegveld
Rustige ontspanningsruimtes in luchthavenomgeving

Meer lezen over onze aanpak en werkwijze?
Kijk voor meer achtergrondinformatie over onze projecten:

Port of Rotterdam

Radboudumc