VITA Sentation powernapstoel biedt herstel en ontspanning op de IC van Erasmus MC.

Intensivist in opleiding van het Erasmus MC is in het programma Frontberichten van BNN Vara erg positief over de VITA Sentation powernapstoel. De powernapstoel biedt herstel en ontspanning. Het personeel van de intensive care van het Erasmus MC kan zo bij vermoeidheid of stress snel herstellen.

Inrichting speciale rustruimte

Tijdens zijn nachtdienst is hij blij dat hij zich op het werk even kan terugtrekken en ontspannen. Het Erasmus MC heeft rustruimtes ingericht op de afdelingen. Artsen en verpleegkundigen hebben hier de mogelijkheid te bieden om even een rustmoment te pakken als zij daar behoefte aan hebben.

Marco: “Als de dip echt flink wordt dan hebben we een hele relaxte ruimte hier. Daar staat deze heerlijke stoel“. (zie foto rechts)

Powernapstoel voor herstel en ontspanning

Op twee verschillende intensive care afdelingen van het Erasmus MC staan VITA Sentation powernapstoelen (lounger model). Ze bieden de artsen en verpleegkundigen een extra rust- en herstelmoment in deze pittige COVID-19 tijd.

Van sporters naar zorgpersoneel

Erasmus MC heeft de stoelen in bruikleen gekregen van voetbalclub AZ uit Alkmaar. Het trainingskamp van AZ is nu gesloten en er kan niet meer in groepsverband getraind worden. Daardoor kunnen de spelers geen gebruik maken van hun zo geliefde powernapstoelen. De stoelen bieden diverse vormen van herstel en ontspanning en daar hebben sporters én medewerkers baad bij. Het IC personeel van het Erasmus MC kan elke vorm van herstel en ontspanning goed gebruiken.

Lees meer over:Voetbalclub AZ biedt ondersteuning aan het Erasmus MC.

VITA Sentation powernapstoel biedt herstel en ontspanning op de IC. Zo maakt intensivist in opleiding, Marco maakt tijdens zijn dienst graag gebruik van de stoel. Het biedt hem en zijn collega’s de mogelijkheid om in korte tijd even snel te herstellen. Zo kunnen zij weer vol energie aan het werk de rest van de nacht.

Ervaring gedeeld in Frontberichten

“Vol adrenaline en energie kun je dan nog even een paar uurtjes doorwerken” :zo vertelt Marco in het programma Frontberichten van BNN Vara van afgelopen zondag 26 april jl..

Meer weten over andere positieve ervaringen?

Wij delen graag onze kennis op het gebied van herstel en ontspanning. Neem contact op voor advies over interventies voor de nachtdienst en herstel op de dag. De brede inzetbaarheid van de VITA Sentation stoelen zorgt voor een breed draagvlak en biedt herstel op maat als structurele oplossing. Er staan powernapstoelen in o.a. het Radboudumc, LUMC, VUmc, Bravis en OLVG.

Contact: info@vitasentation.nl of bel 0344-571444.

Powernapstoel biedt herstel en ontspanning in Erasmus MC

Vita Sentation lounger