Powernap Stoel

In de huidige samenleving en de 24-uurs economie waarin we leven is het belang van ontspanning steeds verder toegenomen. Door hier op correcte wijze invulling aan te geven kan een afname van zowel lichamelijke als mentale stress worden gerealiseerd. Uw vitaliteit speelt daarin een grote rol,  of het nu op de werkvloer is, bij u thuis of de sportschool. Een powernap stoel zorgt hierbij niet alleen voor vermindering van stress, maar ook een verhoging van de productiviteit.

Een Powernap Stoel als interventiemiddel

Maken u of uw medewerkers lange werkdagen of wordt er veel van u of uw medewerkers gevraagd waardoor stress de normaalste zaak van de wereld is geworden? Dan loopt u een verhoogd risico op een burnout en andere medische aandoeningen. Met behulp van een powernap stoel kunt u in een zo kort mogelijke tijd maximaal ontspannen. Zo wordt er voor gezorgd dat u door middel van een correcte interventie de ergste schade kunt opvangen. Een voorbeeld hiervan is de Port of Rotterdam waar de medewerkers vele uren voortdurend inspannend werk moeten uitvoeren. De powernap stoel van Vita Sentation helpt hun maximaal te profiteren van hun rustmoment.

VITA Sentation Luxury model op werkvloer
VITA Sentation Luxury model in ontspanningsruimte

Powernap Stoel met FPS technologie

Vita Sentation biedt verschillende modellen waarmee u optimaal tot rust kunt komen. Hierbij is veel aandacht besteed aan het comfort en het design van de powernap stoel. De Vita Sentation powernap stoel is uitgerust met FPS technologie. Met deze innovatieve technologie worden er laagfrequente geluidsgolven verstuurd. Dit geluid wordt omgezet tot lichte vibraties waarmee spiergroepen en de bloedsomloop worden gestimuleerd. De stoelen zijn beschikbaar met verschillende opties, zodat u bij iedere situatie optimaal tot rust kunt komen.

De ideale Powernap Stoel voor u

Welke powernap stoel het meest geschikt is voor u hangt af van uw situatie. Wij kunnen u hierin adviseren. Heeft u nog vragen of wilt u direct advies? Neem telefonisch contact op via +31 (0)344 571444 dan helpen wij u graag.