Het voorheen AkzoNobel Specialty Chemicals, nu bekend als Nouryon, faciliteert een herstelmoment op de werkvloer met een powernapstoel.

Nouryon concentreert zich op essentiële chemie voor een ongelooflijk aantal toepassingen en klanten over de hele wereld. Denk aan toepassingen in voedsel, medicijnen, landbouw, bouwmaterialen en schoonmaakmiddelen. Het concern zet veiligheid en duurzaamheid voorop.

Duurzame inzetbaarheid 
De HR-afdeling heeft, op de locatie Functional Chemicals in Geleen, de powernap als herstelmoment geïntroduceerd. In het kader van duurzame inzetbaarheid van personeel hebben medewerkers nu de mogelijkheid om op het werk een herstelmoment te nemen. Een herstelmoment is een interessante tool in de bestrijding van stress. Nouryon faciliteert haar medewerkers in het nemen van een rustmoment door speciale powernapstoelen te plaatsen.

Optimale ontspanning
De VITA Sentation powernapstoel biedt medewerkers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier even een moment van rust te pakken. De luxueuze powernapstoel kan door een medewerker zelf in de voor hem of haar meest optimale powernap-stand worden ingesteld. Daarbij kunnen de rugleuning en het beengedeelte onafhankelijk van elkaar ingesteld worden. De zitting en de hoogte van het beengedeelte bieden hiermee een unieke ‘hart-balans stand’. De knieën en het hart vormen daarbij een denkbeeldige horizontale lijn. Deze houding zorgt ervoor dat het hart minimaal wordt belast en dat maximale ontspanning mogelijk is.

De VITA Sentation helpt de medewerkers van Nouryon om zich te ontspannen en hun energie te herwinnen. De stoel geeft hen een boost aan energie, productiviteit, concentratie en creativiteit.

 

Nouryon vitaliteit AkzoNobel

AkzoNobel, een historische naam in Nederland, heet nu Nouryon

Nouryon vitaliteit AkzoNobel