Nap@work is een full service provider voor powernappen op het werk. Organisaties kunnen hier terecht voor advies, workshops, effectmonitoring en onderzoek. Directeur van Nap@work Kasper Janssen is sportarts en powernap specialist. Hij adviseert over de inrichting van powernapruimtes en natuurlijk over de VITA Sentation stoelen met ontspannings- en powernapprogramma’s.

Een powernap van 10 tot 20 minuten vermindert stress, er worden minder fouten gemaakt en de productiviteit neemt significant toe! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat powernappen vermoeidheid en slaperigheid vermindert, alertheid vergroot (bijvoorbeeld tijdens nachtdiensten) en de negatieve invloed van een slaaptekort op het immuunsysteem vermindert.

Veel organisaties richten momenteel powernap-of rustruimtes in om werknemers effectief gebruik te laten maken van een herstelmoment. Niet alleen mensen met een verhoogde herstelbehoefte zoals zwangere vrfouwen en ouderen profiteren van de extra energie-boost. Juist ook de ‘young professionals’ weten dat effectief pauzeren essentieel is om fit te blijven en burn-out te voorkomen. Daarmee is het aanbieden van het VITA Sentation ontspanningsconcept niet gewoon een gadget, maar haast een noodzakelijke faciliteit om snel te kunnen ontspannen.


De samenwerking met Nap@work zorgt ervoor dat bij de implementatie van de powernap binnen een organisatie, leidinggevenden en personeelsleden exact weten op welke wijze een ontspanningsmoment 
het beste rendement oplevert.

Voor meer informatie kijk op http://www.napatwork.nl/