De @Leisure Group is een belangrijke speler op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft @Leisure een leidende positie op de online reismarkt.

@Leisure biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties in 36 verschillende landen. Hiervan staan ruim 27.000 vakantiehuizen direct onder contract. Daarnaast biedt de organisatie vakantiehuizen, vakantieparken en hotels aan van andere gerenommeerde verhuurpartijen en van particuliere eigenaren. Het aanbod groeit voortdurend. Jaarlijks boeken ruim 1.3 miljoen vakantiegangers met ruim 140 verschillende nationaliteiten hun vakantie bij @Leisure.

Sinds kort is het kantoor gevestigd in het nieuwe kantorencomplex The Cloud aan de Meester Treublaan in Amsterdam. Een moderne kantooromgeving, ingericht naar de maatstaven van nu.

In een rustruimte, direct in de omgeving van de modern ingerichte werkplekken, staat een VITA Sentation stoel met FPS systeem. Personeel kan hier van een rustmoment gebruik maken en jonge moeders die borstvoeding geven kunnen hier tussen de werkzaamheden door kolven.

@Leisure vitaliteit ontspanning
kantoorinrichting ontspanningsruimte