Lantech B.V. in Cuijk ontwikkelt, assembleert, installeert en onderhoudt verpakkingsmachines in voornamelijk de voedingssector, maar ook in andere sectoren. Het Amerikaanse-Nederlandse Lantech is wereldwijd actief, met eigen sales- en serviceorganisaties in China en Australië.
De omzet groeide de afgelopen jaren met gemiddeld 15% per jaar en het bedrijf biedt de medewerkers volop ontwikkelkansen en persoonlijke groei.

Binnen Lantech in Cuijk wordt veel geïnvesteerd om de werkomgeving van de ruim 100 medewerkers te optimaliseren. Vanuit deze visie zoekt Lantech altijd naar mogelijkheden om het welzijn van medewerkers te verhogen en het herstel van eventuele ziekte te versnellen. Preventieve acties worden uitgezet, teneinde een duurzame inzetbaarheid te realiseren én te garanderen.

Directeur Frank Wijers was direct enthousiast over de mogelijkheden van het VITA Concept en herkende de verschillende mogelijkheden ervan. Medewerkers hebben de VITA Sentation stoel en de diverse behandelprogramma’s getest en de resultaten waren dermate goed dat besloten is de stoel aan te schaffen.’

Lantech investeert in powernap

De aanschaf van een VITA Sentation Lounger en het bieden van een herstelmoment voor personeelsleden past naadloos binnen onze filosofie.