+31 (0)344 571444

FPS Programma's

Specifieke programma’s voor ontspanning, activering en Powernap 
Ontspanning van lichaam en geest is het sleutelwoord bij iedere vorm van behandeling. Bij teveel spanning zal iedere behandeling onvoldoende rendement opleveren. Met de innovatieve FPS techniek worden programma’s aangestuurd die resulteren in een diepe vorm van ontspanning én tegelijkertijd doelgericht werken aan het wegnemen van fysieke klachten. Krachtig en bovenal effectief.

Naast een keuze uit zowel activerings- als ook ontspanningsprogramma’s, zijn er specifieke programma’s voor b.v. klachten in de nek, schouder, heup en onderrug en bij slaapproblemen. Het rendement van de behandeling kan, door het aanpassen van de volumes tijdens de duur van het programma (tussen 12 en 40 minuten), nog worden opgevoerd.   Zo personaliseert u eenvoudig uw eigen relax- en behandelmomenten.

Programma’s voor:

  • diepe ontspanning
  • activering en nieuwe energie
  • klachten in de nek
  • schouderklachten
  • pijn in de onderrug
  • powernap
  • hulp bij het slapen

Bediening via handbediening of tablet app
Bediening van de programma’s gebeurt met behulp van een handbediening (wordt als standaard geleverd) of draadloos met gebruik van een handzaam formaat 7-inch tablet. Zittend of liggend in uw stoel stelt u met  slechts enkele toetsbewegingen de stoel in werking.

Handbediening
Met de handbediening worden 12 keuzeprogramma’s bediend en tijdens de behandeling kunnen de volumes integraal worden verhoogd of verlaagd.

Tablet bediening  
Na het opstarten van de App op de tablet wordt d.m.v. Bluetooth, een verbinding gelegd  tussen de tablet en de ingebouwde FPS techniek. De relax- en behandelprogramma’s komen in beeld. Vervolgens wordt een programma geselecteerd en met de startknop opgestart. Een pauze kan worden ingelast vervolgens weer worden hervat. De timer geeft de resterende tijd aan. Ieder programma is volledig ingesteld en uitgebalanceerd met frequentie niveau’s, stapduur, pulsen, flow richting en gemiddeld volume per impulsspeaker. Met de + en – toetsen kan het volume van iedere afzonderlijke impulsspeaker naar eigen wens worden ingesteld.

tablet besturing van designstoel