Het vermogen om goed te kunnen herstellen, is een succesfactor voor duurzaam presteren.
In de topsport is het een absolute must om na inspanningen fysiek te herstellen. Maar ook in het bedrijfsleven en in de zorg zijn slaap en herstel van groot belang voor duurzame inzetbaarheid.

Op donderdag 16 mei as brengen praktijkdeskundigen en wetenschappers jou volledig op de hoogte over dit onderwerp op het congres Duurzaam presteren in sport- en bedrijfsleven in Soest.

Het congresprogramma biedt inspirerende en interessante sprekers waaronder Kasper Janssen (sportarts en powernapspecialist), Melanie Knufinke (People Research Consultant bij Philips), Jochem Uytdehaage (Olympisch goud winnaar,  Europees- en Wereldkampioen schaatsen), Ysbrand van der Werf (neurowetenschapper met specialisme in slaap en cognitie).

Als specialist in powernapstoelen sponsoren wij dit congres en zijn wij uiteraard ook aanwezig. Onze powernapstoelen zijn uitstekende tools om vitaliteit en duurzaamheid op de werk- en sportvloer te faciliteren.

Ben je HR-manager, trainer, coach, (top)sporter of professional in de zorg?
Kom dan donderdag 16 mei as naar het congres Duurzaam presteren in sport & bedrijfsleven in Soest en laat je in één dag volledig op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je nu in voor deelname en maak op het congres direct kennis met onze multifunctionele VITA Sentation powernapstoelen.

Klik hier om direct in te schrijven voor het congres Duurzaam presteren in sport & bedrijfsleven