Bekleding

opties

Personaliseer uw stoel met de kleur of de kleurcombinatie van uw keuze.
Voor de bekleding van een VITA Sentation stoel kan worden gekozen uit een aantal kwalitatief hoogwaardige leersoorten in meer dan 50 verschillende kleuren.
De bekleding van de rug en zitting van de Modellen LUXURY en LOUNGER zijn opgebouwd uit twee delen en geven daarmee de stoelen een luxe uitstraling. Ook biedt dit de mogelijkheid om een combinatie te maken van twee kleuren. Meer dan 990 kleurcombinaties zijn mogelijk en dit maakt iedere stoel uniek.  Standaard worden de VITA stoelen  geleverd in leerkwaliteit VITA Smart.

Leer VITA Smart
Semi-analine leder met een dikte van 1,4 tot 1,6 mm. Licht geprent om een egaal uiterlijk te tonen en oneffenheden te egaliseren.

Leer VITA Style
Leer met en zachte grip, door en door geverfd in vaten en voorzien van een lichte analine afdekking. Natuurlijke en warme kleuren. De dikte is 1,2 tot 1,4 mm

Leer VITA Style Plus
Deze leersoort is gelijk aan de VITA Style, maar heeft een dikte van 1,6 mm. Stiknaden worden voller en ronder en door de soepelheid blijft het leer de contouren van de stoellijn schitterend volgen.

Leer VITA Elegant
Een rundleer met een ondoordringbare finish-laag op waterbasis. Licht gepigmenteerd, chroomgelooid, soepel en charmant aanvoelend leer met een dikte van 1 tot 1,2 mm

topleder ultiem comfort powernapstoel