Het is vandaag 12 mei 2019, de Dag van de Verpleging. Elk jaar en overal ter wereld staan we op deze speciale dag extra stil bij de beroepsgroep in de zorg.
Diep respect en waardering voor alle verpleegkundigen en verzorgenden. Zij leveren 24/7 onmisbare zorg. Grote complimenten aan hen allemaal!

Dag van de Verpleging
Elk jaar op 12 mei vieren we over de hele wereld de Dag van de Verpleging. Op deze dag zetten we verpleegkundigen en verzorgenden extra in het zonnetje!

Op de dag van de verpleging staan we stil bij de geboortedag van Florence Nightingale, de grondlegster van de moderne verpleegkunde. Dit jaar alweer 199 jaar geleden dat zij geboren werd. 12 mei een mooie dag om jaarlijks stil te staan bij dit mooie en onmisbare beroep.

Ik sta stil bij de zorg
Het thema van dit jaar is: ik sta stil bij de zorg. Even niet hollen, maar stilstaan.

De zorg die deze beroepsgroep elke dag én nacht levert is onmisbaar. Zorg daarom ook goed voor hen. Geef ze op het werk een moment rust en ontspanning. Laat hen even bijkomen en herstellen. Maak hun dienst prettiger en meer ontspannen.

De Dag van de Verpleging is een goed moment om hen extra waardering te tonen. Plaats een powernapstoel op de afdeling en biedt hen extra comfort op het werk.

Persoonlijk bericht
Speciaal voor alle verpleegkundigen en verzorgenden:
“Fijne dag vandaag en voor degene die aan het werk zijn, neem ook een moment voor jezelf. Dik verdiend!”

Een powernapstoel een keer uitproberen?
Kom langs in onze showroom in Buren. Ook voor interesse in de mogelijkheden van een proefopstelling op locatie, neem contact op. Wij kijken graag samen wat de behoefte is en waarin we kunnen faciliteren.